Şehit Nurettin Yıldırım Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alarak, onların yeteneklerini ve bilgilerini en üst düzeyde kullanabilecekleri, öğretme ve öğrenme yöntemlerini geliştirmek, iş birliği içinde yenilikçi ve uygulamacı olarak hareket ederek, Atatürk’ ün çizdiği çağdaş yolda bilimin ışığında araştıran, okuyan, özgür düşünen, ülkesine karşı sorumlu, gelişime açık, kendine güvenen bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Güvenli ve çağdaş bir ortamda, nitelikli eğitim sunarak; araştıran, sorgulayan, girişimci, başarılı, hedefleri olan mutlu bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.40
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitnurettinyildirimoo.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi 1321 Sokak No 2 Yüreğir/ADANA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri müstakil evlerin yoğun olduğu bir yapıya sahiptir.

Adres - Bahçelievler Mahallesi 1321 Sokak No 2 Yüreğir/ADANA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 4,9km uzaklıkta olup, İLÇE MERKEZİNE 3 km uzaklıktadır. Yamaçlı 1 dolmuşları ile Büyükşehir Belediyesi 123 numaralı otobüsleri ile kolay ulaşım imkanları bulunmaktadır.